Kriminalomsorgens LederforbundSTAFOSTAFO KLFYrkesorganisasjonenes Sentralforbund
map Nett kart
contact Kontakt
eng English
 
Aktivitetskalender
YS mener:
Gledelig at arbeidsledigheten sannsynligvis har nådd toppen
De siste tallene fra SSB og NAV viser at arbeidsledigheten sannsynligvis har nådd toppen. Prognosene for de neste årene viser en positiv utvikling. Dette er gledelig
Les mer
YS medlem
Les magasinet
13.12.2016
Lederprogrammet 2016 gjennomført med stor suksess!
spacer
Da er andre gjennomføring av Lederprogrammet avsluttet. Etter to samlinger av 4 dager i tidsrommet 21. november til 1. desember var det en sliten gjeng ledere som fikk sitt vel fortjente kursbevis.
LP 2016 - deltagere

Deltagerne fra venstre; Tom Roar Berntsen, Ullersmo, Marianne Høien, Ila, Trond Are Sandnes, Søndre Vestfold, Hans-Petter Eriksen, Bergen, Hilde Sygnestveit, Bergen, Terese K Olsen, Bergen, Nora Løddesøl, Arendal, Ole-Kristian Holmedal, Bergen, John Falkmo, Bergen

Ca. 60 timer med selvutvikling, teambygging, gruppeprosesser, tilbakemeldingsøvelser, problemløsning- og samtaleteknikk – for å nevne noe – var tilbakemeldingene svært gode og forventningene godt innfridd. Mange av disse erfarne og dyktige lederne har vært med på mange typer lederkurs gjennom årene, herunder LUP’ene kriminalomsorgen arrangerer.

Gruppeoppgave knyttet til temaet Verdier & Kultur - lederen som påvirknings- og endringsagent i en organisasjon

For flere av deltagerne var Lederprogrammet det beste så langt. Årsaken er den selvbevissthet programmet skaper i forhold til eget lederskap men også fordi deltagerne tilføres gripbare og konkrete verktøy som kan nyttes i hverdagen. KLF er stolte av programmet og vi fortsetter suksessen i 2017! 

Lederprogrammet styres etter den gode 80/20-regelen; 20 % teori og 80 % aktivitet og oppgaver. Her fra en gruppediskusjon og oppgaveløsning.

Tilbakemelding fra en deltager;

«Dette kurset har gjort meg bedre kjent med meg selv som person og den lederstil jeg har. Jeg har blitt bevisst mine egne holdninger og verdier på en unik måte. Kurset har gitt meg teori og praksis som er meget nyttig i min hverdag som avdelingsleder. Kursleder har vist gjennom dette programmet hvor viktig der er å ha tillit og respekt i en gruppe som skal fungere i arbeidssammenheng. Alle som blir ansatt i en lederstilling skulle fått mulighet til å få dette kurset. Selv de som har vært i en årrekke vil få seg en "aha" opplevelse. Det gir alle en unik mulighet til å bli kjent med seg selv og få verktøy som kan brukes i arbeidet.  Jeg vil anbefale dette til de som er i lederstillinger».


TipsTips Utskriftsversjon
spacer