Kriminalomsorgens LederforbundSTAFOSTAFO KLFYrkesorganisasjonenes Sentralforbund
map Nett kart
contact Kontakt
eng English
 
Aktivitetskalender
YS mener:
Gledelig at arbeidsledigheten sannsynligvis har nådd toppen
De siste tallene fra SSB og NAV viser at arbeidsledigheten sannsynligvis har nådd toppen. Prognosene for de neste årene viser en positiv utvikling. Dette er gledelig
Les mer
YS medlem
Les magasinet
20.11.2016
Lokalt lønnsoppgjør i kriminalomsorgen 2016
spacer
Årets lokale lønnsoppgjør ble avsluttet torsdag forrige uke (10.11.16). Rett før midnatt kom partene til enighet. Det har vært en sperrefrist på informasjon og protokoll/resultat frem til 16.11.16 kl 12:00. Protokoll og felles informasjonsskriv finner du lenke på nedenfor. Informasjonsskrivet er utarbeidet i fellesskap mellom partene slik at vi går ut med felles, omforent informasjon.
lønnsoppgjør 11
 
De lokale forhandlingene ble i år gjennomført sentralt. Det høres ut som en selvmotsigelse, hvilket det i realiteten også fort kunne bli. Nettopp derfor ønsket KLF allerede ifm de forberedende møtene å delegere forhandlingene ned til regionene. Hovedtariffavtalen i Staten åpner for dette. KLF var alene om dette ønsket. Vi så at et lokalt oppgjør gjennomført sentralt raskt kunne bli «justeringsoppgjør» hvor man først og fremst hadde fokus på grupper og mindre fokus på individuelle krav, noe et lokalt lønnsoppgjør skal handle om.
 
KLFs forhandlingsutvalg bestod av: Jan Arild Gundelsby (forhandlingsleder), Britt Aas-Torkildsen og Per Arne Borsheim. Arbeidsutvalget (bakrommet) bestod av: John Kjetil Wang-Hansen, Erik Andreassen, Rune Lilletofte, Tevje Haare, Jan Erik Andersen og Sigurd Stephensen. Det var viktig for KLF at alle regionene var representert og dermed alle medlemmer og kunnskapen om disse.
En utvidet medlemsinformasjon er sendt ut til alle medlemmer, i tillegg til den nevnte protokoll og felles informasjonsskriv.
 
 

TipsTips Utskriftsversjon
spacer