Kriminalomsorgens LederforbundSTAFOSTAFO KLFYrkesorganisasjonenes Sentralforbund
map Nett kart
contact Kontakt
eng English
 
Aktivitetskalender
YS mener:
Gledelig at arbeidsledigheten sannsynligvis har nådd toppen
De siste tallene fra SSB og NAV viser at arbeidsledigheten sannsynligvis har nådd toppen. Prognosene for de neste årene viser en positiv utvikling. Dette er gledelig
Les mer
YS medlem
Les magasinet
16.2.2017
Det kommende året....
spacer
Et travelt og innholdsrikt 2016 er tilbakelagt og jeg håper de aller fleste har fått en pust i bakken med jule- og nyttårsfeiring. 2016 vil sannsynligvis bli best husket for Stortingets nei til regjeringens forslag om ny organisering i kriminalomsorgen.
forbundsleder

Det betyr forhåpentligvis litt lavere skuldre i 2017 og at våre enheter får muligheten til å få tilbake normaldrift. Når det er sagt så vet vi at hverdagen blir alt annet enn enkel. Driftsbudsjettene blir stadig mindre og med budsjettet for 2017 på plass så har kriminalomsorgen mistet ca 100 millioner kroner gjennom den såkalte «avbyråkratiserings- og effektivitetsprosessen» de siste tre årene. Videre så vil vi nok etter hvert se nye prosesser knyttet til omstrukturering og omstilling i vår etat. Så utfordringene vil stå i kø – også i tiden fremover.

7. SANS OG VEGGKALENDERE FOR 2017 …

Rett før jul ble det sendt ut 7. sans og veggkalender for 2017. Dersom du mot formodning ikke har mottatt denne, si i fra til oss. Vi har et lite lager fortsatt.  Dette gjelder selvfølgelig også de av våre medlemmer som ikke fikk bestilt innen fristen. Send oss en epost med ønsket artikkel og leveringsadresse.


TipsTips Utskriftsversjon
spacer